”Helsingin barokkiorkesteri tarjosi Vanhassa kirkossa sytyttävän tulkinnan Bachin Brandenburgilaisista konsertoista.
Huilistit Pauliina Fred ja Hanna Haapamäki pääsivät loistamaan neljännen konserton hivelevästi laulavissa osuuksissa, ja viidennessä konsertossa HeBOn primus motor Aapo Häkkinen sai tilaisuuden esitellä taitojaan pitkissä cembalosooloissa.”

                                Harri Kuusisaari, RondoClassic 12.12.2021


”FIBOn tartuttavasti soittamat orkesterinumerot sekä serenatan orkesteriosuudet virittivät jo sinällään otollisen lähtökohdan illalle. 
Hanna Haapamäen aistikkaat sopraninokulut ja Miikka Saarisen hienosti onnistuneet luonnontrumpettiosuudet lisäsivät esityksen nautittavuutta.”

                              Veijo Murtomäki, Helsingin Sanomat 15.2.2020

”Vivaldin huilukonsertto Tempesta di mare (Myrsky merellä) on lyhyt rajuilmakuvaus. Hanna Haapamäen nokkahuiluvirtuositeetti ehti kuitenkin vakuuttaa.”
                              Sakari Hildén, Hämeen Sanomat 28.11.2019

”Ensembles egen flöjtist Hanna Haapamäki stod för en temperamentsfull tolkning av Vivaldissnärtiga F-durkonsert för blockflöjt, stråkar och continuo, La Tempesta di Mare.”
Mats Liljeroos, Huvudstadsbladet 26.11.2019
”Konsertti päättyi Johann Sebastian Bachin Brandenburgilaiskonserttoon nro 2, jossa Hanna Haapamäen nokkahuilu- ja Christopher Palametan oboestemmoissa oli menoa ja musisoinnin iloa.”
Annmari Salmela/Helsingin Sanomat 2.12.2017
"On vaikea kuvitella hienompaa kotimaista kokoonpanoa soittamaan Händeliä kuin Baccano-yhtye ja suomalaisen barokkilaulun kärkinimet Tuuli Lindeberg ja Teppo Lampela.
Baccanon edellinen Sastamalan keikka oli vanhan musiikin suurta juhlaa.
Nyt musisointi oli vähintään yhtä elävää ja ohjelmisto taas taiten rakennettu. Händelin suosituimmista oopperoista poimitut rakkaus- ja riitelyduetot ovat kenties tunnevoimaisinta ja koskettavinta koskaan sävellettyä varhaista oopperaa."
Harri Hautala/Aamulehti 24.7.2017
”Suomalainen barokkiyhtye Baccano tarjosi yhden Sastamala Gregorianan viime vuosien parhaista konserteista, jossa ohjelmisto, esittämisen laatu ja tunnelma olivat korkeimmalla mahdollisella tasolla.
...”Sopraano Tuuli Lindeberg, pitkäaikainen Sastamalan kävijä, suorastaan häikäisi äänensä puhtaudella, lunnollisuudella ja ilmaisuvoimalla.”
...”Jos oli Lindeberg loistava, samaa voi sanoa viiden hengen soitinryhmästä. Nokkahuilisti Hanna Haapamäki, viulisti Mervi Kinnarinen, sellisti Jussi Seppänen, luutisti Eero Palviainen ja kosketinsoittaja Markku Mäkinen ovat hioneet ilmaisunsa yhtenäisyyden ja puheenomaisen ytimekkyyden lähes täydellisyyden rajoille. Kuiskaavaa herkkyyttä yhtye loi laulujen taustoille, omiin sooloihinsa soittajat heittäytyivät kontrolloidusti mutta intohimoisesti.”
Harri Hautala, Aamulehti 23.7.2015
“Konsertin valloittavana solistina kuultiin nokkahuilisti Hanna Haapamäkeä. Hänen esityksensä Sammartinin F-duuri konsertosta oli tyylikäs, näyttävä ja älykäs lisäyksissään. Nokkahuilu kimmelsi yhtä taiturillisena kuin laulavana.”
Veijo Murtomäki 1.6.2010. Helsingin Sanomat 
“…nokkahuilukonsertossa jousiyhtyeen samettisen pohjan päällä Hanna Haapamäen soolo oli helläsävyinen.”
Hanna Laulajainen 28.11.2010. Kaleva
“Visst var det skönt när Hanna Haapamäkis blockflöjt gav stråkklangen guldkant I Giuseppe Sammartinis konsert. Sopranblockflöjten svävade mödolöst över orkestern 
och Haapamäkis eleganta virtuositet och positiva apparition gjorde helheten mycket tilltalande.”
Folke Forsman 1.6.2010. Hufvudstadsbladet
CVCV.htmlshapeimage_2_link_0
KUUNTELE
KONSERTITshapeimage_4_link_0
BACCANOBaccano.htmlshapeimage_5_link_0
TRIOTrio.htmlshapeimage_6_link_0
YHTEYSTIEDOTYhteystiedot.htmlshapeimage_7_link_0
PHOTOValokuvat.htmlshapeimage_8_link_0
BRAVADEBravade.htmlshapeimage_9_link_0
ETUSIVUAlku.htmlshapeimage_10_link_0
J. S. Bach (1685-1750): Fuuga C-duuri, BWV 545 (Bravade)https://youtu.be/R-JRF94W25ghttps://youtu.be/R-JRF94W25gshapeimage_11_link_0

© 2017